fbpx
Slider

Cine suntem

Din 2012, Spotlights event creators revoluționează scena evenimentelor din Cluj Napoca și punem în prim plan spectacole și concerte ce privesc publicul de toate vârstele. De la spectacole pentru copii organizate în cadrul Junior Show, la maratoane de filme pentru studenți, festivalul berii artizanale Beer Crafters până la We Love Retro, cel mai mare retro party din România, unde dansăm până în zori pe cele mai tari hit-uri ale anilor 80 și 90.

Evenimente

kings on ice

Celebrul spectacol Kings on Ice va reuni în acest an la Cluj Napoca pe 7 decembrie la Sala Polivalentă 20 de artiști cu peste 70 de medalii la competiții mondiale și europene . Cel mai grandios show de patinaj artistic, în frunte cu Evgeni Plushenko și celebrul violonist Edvin Marton, câștigător al unui premiu Emmy te așteaptă pentru un show plin de magie și pasiune ce îmbină patinajul artistic, coregrafiile și acrobațiile de nivelul olimpiadelor cu muzica live. Patinatorii vor dansa grațios pe gheață acompaniați de unul dintre cei mai mari violoniști ai lumii într-un show dedicat întregii familii.

we love retro

Este de 6 ani unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din nord-vestul României. Peste 100.000 de oameni au dat viaţă festivalului în cele şase editii precedente Ia concerte şi petreceri la care au urcat pe scena C.C Catch,Lou Bega, Dr. Alban, Snap!, La Bouche, N-Trance, Haddaway, Bonnie Tyler, E-Type, No Mercy, Smokie si multi altii.

beercrafters

Primul festival din Transilvania dedicat creatorilor de bere şi specialităţilor culinare. Acesta promite 4 zile pline de arome şi produse de calitate, degustate în zone de relaxare menite să reproducã atmosfera festivalurilor internaţionale, la care se adaugă ambianta autohtonă.

junior show

Junior Show doreşte organizează spectacole și evenimente destinate părinţilor şi copiilor. Junior Show organizează spectacole şi evenimente care vin la pachet cu distracţie si voie bună.Venim în întâmpinare cu multe idei si entuziasm care asigură părinţi fără griji şi copii fericiţi.

fisc

Festivalul Internaţional de Stand-up Comedy este un festival care îşi doreşte să aducă zâmbete largi pe buzele oamenilor prin unele din cele mai bune momente umoristice ale momentului, din tară şi internationale. FISC a devenit deja, chiar după prima ediţie un eveniment important pe scena festivalurilor din Cluj-Napoca şi de asemenea cel mai mare festival de stand-up comedy din România ca număr de vizitatori, artişti care au urcat pe scenă şi zile de spectacol.

AIINIGHTER​​

„AIINighter” este un eveniment dedicat iubitorilor de filme, oferindu-le acestora posibilitatea vizionării productiilor celebre la preturi reduse. Un sezon de AIl Nighter însumează 8 episoade lunare cu filmele momentului la cel mai mare cinematograf din Transilvania (Cinema Florin Piersic).

Servicii oferite

Consultanță

Echipa noastră de profesioniști își folosește creativitatea, experiența și puterea de muncă pentru a-ți oferi cele mai bune idei pretabile pe evenimentul tău.

Planificare

Evenimentele organizate de noi sunt totalmente personalizate în funcție de nevoile și ideile tale. Planificarea este procesul prin care toate ideile noi sunt puse cap la cap, noi descoperind locul ideal pentru ele în cadrul evenimentului.

Parteneriate

Oferim parteneriatele cu investitorii noștri, dacă evenimentul tău se pliază pe principiile noastre. Ne conectăm toate resursele pentru a te ajuta în a-ți transforma ideile în cel mai mare eveniment.

Voluntari

Niciun eveniment nu ar putea fi creat fără ajutorul dedicatei echipe de voluntari. Ei ajută la implementarea de la rang de concept până la ultimul detaliu și oferă o notă optimistă evenimentelor noastre.

Strategie

Cu o carieră distinctă în organizarea evenimentelor, implementăm strategiile planificate pentru ca evenimentul să fie un real succes.

Branding

Echipa noastră de design este entuziasmată și abia așteaptă să dezvolte atât noua ta identitate vizuală, cât și proiectele tale. Suntem mereu bucuroși să cooperăm cu echipe care înțeleg importanța transmiterii unui mesaj și a unei imagini clare.

Booking

O varietate de artiști și contracte personalizate pentru nevoile și ideile fiecărui client. Acestea sunt elementele cheie în negocierea contractelor pentru cele mai tari apariții la evenimentele tale.

Contact

S.C. Spotlight S.R.L.

Str. Observator nr. 1-3

Tel. 0700. 123.456

Email: office@spotlights.ro

Partener: devinopartener@spotlights.ro