Bilete

Spotlights aduce la Cluj Napoca Kings on Ice, cel mai grandios show de patinaj artistic, în frunte cu Evgeni Plushenko și celebrul violonist Edvin Marton, câștigător al unui premiu Emmy.
Celebrul spectacol Kings on Ice va reuni în acest an la Cluj Napoca 20 de artiști cu peste 70 de medalii la competiții mondiale și europene într-un show plin de magie și pasiune ce îmbină patinajul artistic, coregrafiile și acrobațiile de nivelul olimpiadelor cu muzica live. Patinatorii vor dansa grațios pe gheață acompaniați de unul dintre cei mai mari violoniști ai lumii într-un show dedicat întregii familii.

Evgeni Plushenko s-a născut la Dzhamku, Rusia și este cel mai cunoscut patinator la momentul actual. Are la active 50 de premii printre care:
3 medalii olimpice de aur(2002, 2006, 2010), fiind de 4 ori câștigător al competitiei Grand Prix, de 5  ori campion European, de 7 ori castigatorul Campionatului National de Patinaj din Rusia și primul patinator care a efectuat saritura cu cvadruplu toe loop – triplu toe loop – dublu loop. Și-a început cariera la vârsta de 4 ani și la 7 ani câștiga prima sa medalie în turneul “Crystal Skate”.

În 2006 el și-a lansat primul show de patinaj artistic, “Golden Ice of Stradivari”, alături de celebrul violonist Edvin Marton. În 2014 el a fost ambasadorul Rusiei la Jocurile Olimpice de la Soci, acolo unde a jucat un rol extrem de important datorită show-ului “El Tango de Roxanne”, acompaniat de Edvin Marton, obținând un scor aproape perfect, de 91.30 puncte.

Edvin Marton, celebrul violonist și compozitor, câștigător al unui premiu Emmy îl va acompania pe Evgeni Plushenko într-un spectaculos show ce va învălui publicul cu ajutorul vioarei sale Stradivarius.

Adelina Sotnikova
S-a născut la Moscova și este campioană olimpică la patinaj artistic feminin la Soci în 2014, acolo unde a fost premiată cu medalia de aur în 2014 imediat după ce a uimit publicul datorită acrobațiilor, talentului remarcabil și a pasiunii pentru performanță. Ea a fost numită de 4 ori campioană la Campionatul Național din Rusia.
Mai are la activ o medalie de argint la  Jocurile Olimpice de Iarnă, 2 medalii de argint la Jocurile Olimpice europene, 5 medalii la Grand Prix și nenumărate premii la etapele de juniori.

Alexander Viktorovich Smirnov și Yuko Kawaguti sunt patinatori pereche de 2 ori olimpici la Jocurile Olimpice Europene din 2010 și 2015.
Au la activ 2 medalii olimpice de bronz în 2009 și 2010, 2 medalii de bronz la finalele Grand Prix și sunt de 3 ori campioni la Campionatul Național din Rusia.
În 2015 au devenit prima pereche de patinatori din istorie care a reușit să facă două sărituri cvadruple cu aruncare.

Ivan Righini este unul dintre cei mai buni patinatori artistici ai Italiei, el fiind numit de 4 ori campion național al Italiei. Are la activ 2 premii la Bavarian Open, o medalie la Campionatul ISU, 4 medalii la Grand Prix, o medalie de bronz la Campionatul din Zagreb și locul 6 la olimpiada Europeană din 2016

.Dmitri Soloviev este unul dintre cei mai buni dansatori pe gheață ai Rusiei. A câștigat alături de Ekaterina Bobrova medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 2013. Cei doi au primit și două medalii de aur la Grand Prix, în 2010 Cupa Rusiei și în 2011 Cupa Chinei.
Dmitri Soloviev a fost numit campion European în 2013 și de 6 ori Campion la Naționalele Rusiei.
Elena Ilinyk este una dintre cele mai bune dansatoare pe gheață a Rusiei. Alături de partenerul ei, Ruslan Zhiganshin a devenit campioană națională a Rusiei în 2015.
Alături de Nikita Katsalapov a primit medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 2014. În 2012 și 2013 cei doi au primit argintul la Campionatul European,iar în 2014 au primit medalia de bronz.
În 2010 cei doi erau campioni mondiali la etapa junior.