fbpx

Regulament Spotlights at Cluj-Arena

Vă așteptăm cu drag și sperăm să aveți o experiență minunată. Pentru siguranța si confortul dvs. vă rugăm să citiți cu atenție regulile de mai jos:

Sunt permise 500 de persoane la eveniment. Se va respecta distanța recomandată de 2 metri între persoane.

Accesul în festival se va face doar pe baza biletului achiziționat, scanat la fața locului. Persoanele vor fi asezate conform distantei recomandate (maxim patru persoane alăturate daca fac parte din aceasi familie).

Este obligatorie purtarea măștii pe parcursul evenimentelor. Se va măsura temperatura prin termometru noncontact la intrarea in eveniment. Nu se va permite accesul persoanelor care înregistrează o temperatură mai mare de 37,3°C. În cazul în care temperatura înregistrată depășește 37,3°C, persoana isi vor putea folosi biletul la alt eveniment organizat de Spotligts. Este interzisă intrarea la evenimente dacă se refuză termoscanarea.

Accesul în sală se va face cu o oră înainte de eveniment, dispre parcul de joacă. Vă rugăm să vă respectați locul de pe bilet și ora de intrare.

Harta Stadion Cluj-Arena

Nu sunt permise băuturi și alte alimente din afară. Se vor consuma doar produsele care pot fi achiziționate din barul amplasat la evenimente.

Accesul pe teren este interzis.

Facilitățile locației sunt: parcare subterană, 500 de locuri acoperite, bar.

Toaletele se pot folosi numai cu mască si se va respecta distanța recomandată de 1.5 metri față de celalalte persoane.

Evitați atingerea suprafețelor care sunt atinse în mod frecvent și de alte persoane, precum: balustrade, clanțe, mânere, butoane de lift sau de acces.

Este permisă intrarea pe stadion cu: umbrele, pelerine.

Participanții își dau acordul pentru a fi subiectul fotografiilor făcute.

Obiectele pierdute vor fi predate echipajului de la intrare. Cei care au pierdut anumite obiecte le vor putea recupera scriind un mail către: spotlightcluj@gmail.com.

Biletul asigură accesul în cadrul evenimentului, iar organizatorul nu-și poate asuma eventualele întârzieri, anulări, modificări ale programului, care sunt indepenedente de acesta, anunțate în prealabil.

Anularea unui show susținut de un artist/artiști în cadrul întregului eveniment, din cauza unor motive indepenedente de organizator, nu constituie un motiv pentru returnarea contravalorii biletelor achiziționate.

În cazul în care condițiile meteo nu permit desfășurarea evenimentului, biletele nu sunt rambursabile și vor fi transferate pentru o dată ulterioară.

Vă rugăm frumos să păstrați distanță de 1.5 metri la ieșirea din stadion pentru a evtia aglomerația.

Acestea sunt detaliile oferite de autorități până în acest moment și se pot schimba periodic în funcție de evoluția Covid-19. Vă solicităm cooperarea, răbdarea și înțelegerea în acest timp.

Regulile se aplică tuturor spectatorilor la Spotlights at Cluj Arena și prin prezenta publicare se consideră că el a fost luat la cunoștință și acceptat. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru cooperare! Vă așteptăm cu drag și vă dorim distracție plăcut