fbpx

Arhiva

Expozitia Leonardo Da Vinci

Kings on Ice

We Love Retro

Este de 6 ani unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din nord-vestul României. Peste 100.000 de oameni au dat viaţă festivalului în cele şase editii precedente Ia concerte şi petreceri la care au urcat pe scena C.C Catch,Lou Bega, Dr. Alban, Snap!, La Bouche, N-Trance, Haddaway, Bonnie Tyler, E-Type, No Mercy, Smokie si multi altii.

Transylvania Music Event

Transylvania Music Event este unul dintre evenimentele muzicale bine-cunoscute și îndrăgite de către publicul clujean. În 2014, au participat artiştii care au definit muzica anilor 90’: SNAP! , Nana, Loona şi ICE MC, alături de cei mai în vogă artişti de pe scena electro contemporană: Rudimental (pentru prima dată în România), Chicane şi Șuie Paparude și mulți alții. Peste 30.000 de oameni s-au distrat în cele două seri ale festivalului, la „duelul” celor două epoci muzicale diferite.

Beer Crafters

Primul festival din Transilvania dedicat creatorilor de bere şi specialităţilor culinare. Acesta promite 4 zile pline de arome şi produse de calitate, degustate în zone de relaxare menite să reproducã atmosfera festivalurilor internaţionale, la care se adaugă ambianta autohtonă.

FISC

Festivalul Internaţional de Stand-up Comedy este un festival care îşi doreşte să aducă zâmbete largi pe buzele oamenilor prin unele din cele mai bune momente umoristice ale momentului, din tară şi internationale. FISC a devenit deja, chiar după prima ediţie un eveniment important pe scena festivalurilor din Cluj-Napoca şi de asemenea cel mai mare festival de stand-up comedy din România ca număr de vizitatori, artişti care au urcat pe scenă şi zile de spectacol.

Junior Show

Junior Show doreşte organizează spectacole și evenimente destinate părinţilor şi copiilor. Junior Show organizează spectacole şi evenimente care vin la pachet cu distracţie si voie bună.Venim în întâmpinare cu multe idei si entuziasm care asigură părinţi fără griji şi copii fericiţi.