fbpx

Muzicalis Festival

Update: Din cauza epidemiei cu coronavirus (COVID-19) și gripă, se recomandă de către Ministerul Sănătății, evitarea spațiilor aglomerate și limitarea contactului cu alte persoane suspecte de aceste infecții. Având în vedere aceste lucruri, Muzicalis Festival se va amâna pe data de 3-4 octombrie, la Casa de Cultură a Studenților. Programul nu va suferi nici o modificare din punct de vedere a duratei și artiștilor. 

Persoanele care își păstrează biletele, vor primi înapoi 20% din contravaloare. Pentru refund, trebuie  trimis e-mail la adresa contact@entertix.ro până în data de 17 aprilie cu următoarele informații:

 

• Numarul de comandă, în cazul în care biletul a fost achiziționat și plătit prin card să specifice dacă refund-ul să fie realizat pe același card, în caz contrar să ofere informații de cont necesare procesării refund-ului.
• În cazul persoanelor care au achiziționat bilete și nu au fost plătite cu cardul, să trimită pe langă numărul de comandă și datele de cont necesare (cont iban, nume titular cont).
Cererile o să fie procesate de catre firmele de ticketing în ordinea venirii lor.

 

Între 3-4 octombrie te așteptăm la prima ediție a festivalului Muzicalis, la Casa de Cultură a Studenților, să te distrezi pe ritmuri de folk! Pe scenă cântă artiști consacrați precum: Florin Chilian, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Emeric Imre & Jimi El Laco, Radu Pietreanu, Mircea Rusu, Magda Pușkaș & Rareș Suciu, Radu Gheorghe, Daniel Iancu, Dan Vana, Cătălin Condurache & Sandy Deac, Dinu Olărașu.

Muzicalis Festival este un eveniment plin de emoție și distracție destinat iubitorilor de folk și rock, care pune în lumina reflectoarelor muzica live de calitate. În fiecare ediție, unii din cei mai cunoscuți și mai apreciați artiști încântă publicul prin acorduri de chitară, balade și piese de suflet.

Locație: Casa de Cultură a Studenților

Eveniment Facebook: Muzicalis Festival

Regulamentul: http://spotlights.ro/regulament-muzicalis-festival/ 

Accesul în Casa de Cultură a Studenților se face începând cu ora 18:30, iar evenimentul începe la ora 19:00.

4 persoane cu dizabilități și certificat care atestă acest fapt pe spotlightcluj@gmail.com primesc bilet cu titlu gratuit la Muzicalis Festival. Accesul copiilor cu vârsta cuprinsă până în 5 ani este gratuit în cadrul evenimentului, dacă sunt ținuți în brațe.