fbpx

Spotlights At Cluj-Arena

Agenția de evenimente Spotlights în colaborare cu Consiliul Județean Cluj vor transforma temporar o parte din tribune într-un teatru în aer liber pregătit să organizeze evenimente de toate tipurile în condițiile impuse prin starea de alertă. Începând de vineri, 12 iunie, ora 20:30 la Cluj Arena se organizează seri de cinema, concerte în aer liber, show-uri de stand-up comedy, care vor respecta regulile de distanțare socială, cu o capacitate de 500 de locuri acoperite.

Publicul va purta măști pe toata durata evenimentelor, la intrare, tuturor participanților li se va efectua triajul epidemiologic prin măsurarea temperaturii cu termometre digitale și se va dezinfecta perimetrul înainte și după fiecare eveniment.

Bad Boys for Life
3 iulie, ora 21:15

Vineri, 3 iulie, de la 21:15, cinefilii sunt așteptați la cinema în aer liber la Cluj Arena la Bad Boys for Life, filmul în care îndrăgiții actori Will Smith și Martin Lawrence revin în poliție după o absență de 15 ani, pentru a prinde șeful unui cartel de droguri.

Rocketman
10 iulie, ora 18:00

Rocketman, filmul inspirat din viața lui Elton John. Păşeşte pe note muzicale alături de Elton John şi descoperă povestea vieții extravagantului superstar vineri, 10 iulie, de la 18:00, la Cluj-Arena.

Concert Live Mihail
Vineri, 10 iulie, ora 21:00

Vineri, 10 iulie, de la 21:00, vă așteptăm la concertul live Mihail! Artistul s-a remarcat prin piesa “Mă ucide ea”, pe care cu siguranță ai ascultat-o măcar o dată – în 2016 a fost desemnată a doua cea mai difuzată melodie din România.

Avatar
11 iulie, ora 18:00

Avatar, unul dintre cele mai de succes filme ale anului 2009, 11 iulie, ora 18:00. Acțiunea filmului se petrece în anul 2154 pe Pandora, o lună din sistemul stelar Alpha Centauri. Oamenii și-au stabilit o bază stelară pentru a exploata rezervele naturale de un prețios minereu ce se găsește pe satelitul natural, în timp ce populația aborigenă Na’vi – o rasă de aborigeni umanoizi – reușeste să reziste expansiunii coloniștilor, care le amenință existența lor precum și a ecosistemului pandorian.